Hey all . Here I would like to introduce myself . My name is Mu'Ammar Mutie Bin Moini . You all can call me Ammar . Born on 24 September 1994 and came from Miri , Sarawak .

L i k e

Listening to songs , playing games , surfing the internet , hanging out , making phone calls , messages with my girlfriend , eating , and more . What do you do that I do. Peace ! :)

H a t e

Destructive relationships ,my enemies , cheating , back stabbed , the useless , annoying people , showing off , arrogant , and more . Anything that you all hate , that's what I hate too .

L o v e

Allah , Prophet Muhammad , families , girlfriend , phones , computers , friends , camera , and more .

Photobucket


facebook icon Pictures, Images and Photos twitter icon Pictures, Images and Photos
SCM Music Player - seamless music for your Website, Wordpress, Tumblr, Blogger.
Maya | Mimin | Wajie | Angel | Shimu | Shye | Viey | Elleanor | Icha | Nana

where there's a will there is a way.
07/16/09 01/12/10 01/14/10 01/19/10 01/31/10 02/03/10 02/15/10 03/06/10 03/16/10 04/11/10 04/14/10 04/29/10 04/30/10 05/01/10 05/03/10 05/04/10 05/07/10 05/16/10 05/24/10 06/27/10 07/09/10 07/11/10 07/17/10 07/24/10 08/05/10 08/07/10 08/08/10 08/27/10 08/29/10 10/08/10 10/10/10 10/14/10 10/17/10 10/31/10 11/08/10 11/17/10 11/22/10 12/20/10 12/31/10 02/01/11 02/05/11 02/10/11 02/12/11 02/21/11 04/07/11 04/18/11 06/17/11

Monday, April 18, 2011 || 2:26 AM

Assalamualaikum dan Selamat sejahtera kepada followers dan viewer blog  . Aku nk cite kat kowang mende yang buat aku boring sangat ni . Selama 4 minggu aku tidak sekolah aku merasa sangat bosan . Aku bukan ponteng dan aku bukan malas untuk bersekolah , tetapi sekolah bru yang aku bru pindah ne buat aku bangang ckit . Sampai sekarang tak boleh bg aku dok kelas mane . heshh . 

they want me take 6 subject only ?
Yes ! dorang suruh aku ambik 6 subject je . fuck ! padahal aku ade amik perdagangan dengan psv . mane pegi otak cikgu sekarang nieh . wehh . korang nak tau ? cikgu sekarang tak boleh pakai . seriously aku cakap . Spm dah register laa mane boleh nak ambik 6 subjek . kene ambik la kan perdagangan dengan psv kan . ni tidak . dorang tak suruh aku hadir dalam peperiksaan perdagangan dengan psv masa spm nanti . weiii . melampau dah cikgu sekarang .  

korang bayangkan cikgu jenis ape camtu . lol -.-
dah la . malas nak cite panjang2 . wat penat jari jek . hee . 
nextime update ag .

chow !