Hey all . Here I would like to introduce myself . My name is Mu'Ammar Mutie Bin Moini . You all can call me Ammar . Born on 24 September 1994 and came from Miri , Sarawak .

L i k e

Listening to songs , playing games , surfing the internet , hanging out , making phone calls , messages with my girlfriend , eating , and more . What do you do that I do. Peace ! :)

H a t e

Destructive relationships ,my enemies , cheating , back stabbed , the useless , annoying people , showing off , arrogant , and more . Anything that you all hate , that's what I hate too .

L o v e

Allah , Prophet Muhammad , families , girlfriend , phones , computers , friends , camera , and more .

Photobucket


facebook icon Pictures, Images and Photos twitter icon Pictures, Images and Photos
SCM Music Player - seamless music for your Website, Wordpress, Tumblr, Blogger.
Maya | Mimin | Wajie | Angel | Shimu | Shye | Viey | Elleanor | Icha | Nana

where there's a will there is a way.
07/16/09 01/12/10 01/14/10 01/19/10 01/31/10 02/03/10 02/15/10 03/06/10 03/16/10 04/11/10 04/14/10 04/29/10 04/30/10 05/01/10 05/03/10 05/04/10 05/07/10 05/16/10 05/24/10 06/27/10 07/09/10 07/11/10 07/17/10 07/24/10 08/05/10 08/07/10 08/08/10 08/27/10 08/29/10 10/08/10 10/10/10 10/14/10 10/17/10 10/31/10 11/08/10 11/17/10 11/22/10 12/20/10 12/31/10 02/01/11 02/05/11 02/10/11 02/12/11 02/21/11 04/07/11 04/18/11 06/17/11

Thursday, April 7, 2011 || 12:35 PM


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh . Lama tidak mengupdate blog ini , rindu pulak kan . By the way , saya sengaja meng"update" blog ini supaya selalu dikemas kini . ye ke ? haha ! sekeh kang . cita ritok ialah pasal men game . aww . best yaww , hehe . game yang aku main minggu tok ialah "Need For Speed Most Wanted" . game lamak p suka mok main balit cuz main lumbak keta nak . dalam masa seminggu je aku main game tu . pasnie nak beli game bru ahh . hehe . Need For Speed "TERBARU" punya . ada ke ? huhuhu . 
aku nak tunjuk kan kereta yang aku telah ubahsuai dengan lawanyaa . perhhhhh ...

Jenis keyta : Lotus Elise
[Click gambar untuk melihat lebih besar lagi]

Jenis keyta : Corvertte C6
[Click gambar untuk melihat lebih besar lagi]

Jenis  keyta : Mazda rx7
[Click gambar untuk melihat lebih besar lagi]

Jenis keyta : Mercedes Bens sl500
[Click gambar untuk melihat lebih besar lagi]

Dengan bangga nya aku ada keyta2 camnii , :D dari blacklist 15 to blacklist 1 aku defeat ni ar hasilnya xD perhhhh . 
dengan segala hormat nya aku mengundurkan diri  . akan dikemaskini semula padah minggu hadapan ! that mean COMING SOON . hehehe xP 

PEACE NO WAR