Hey all . Here I would like to introduce myself . My name is Mu'Ammar Mutie Bin Moini . You all can call me Ammar . Born on 24 September 1994 and came from Miri , Sarawak .

L i k e

Listening to songs , playing games , surfing the internet , hanging out , making phone calls , messages with my girlfriend , eating , and more . What do you do that I do. Peace ! :)

H a t e

Destructive relationships ,my enemies , cheating , back stabbed , the useless , annoying people , showing off , arrogant , and more . Anything that you all hate , that's what I hate too .

L o v e

Allah , Prophet Muhammad , families , girlfriend , phones , computers , friends , camera , and more .

Photobucket


facebook icon Pictures, Images and Photos twitter icon Pictures, Images and Photos
SCM Music Player - seamless music for your Website, Wordpress, Tumblr, Blogger.
Maya | Mimin | Wajie | Angel | Shimu | Shye | Viey | Elleanor | Icha | Nana

where there's a will there is a way.
07/16/09 01/12/10 01/14/10 01/19/10 01/31/10 02/03/10 02/15/10 03/06/10 03/16/10 04/11/10 04/14/10 04/29/10 04/30/10 05/01/10 05/03/10 05/04/10 05/07/10 05/16/10 05/24/10 06/27/10 07/09/10 07/11/10 07/17/10 07/24/10 08/05/10 08/07/10 08/08/10 08/27/10 08/29/10 10/08/10 10/10/10 10/14/10 10/17/10 10/31/10 11/08/10 11/17/10 11/22/10 12/20/10 12/31/10 02/01/11 02/05/11 02/10/11 02/12/11 02/21/11 04/07/11 04/18/11 06/17/11

New Page ! ;]
Monday, February 21, 2011 || 3:54 AM


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh . Lama tidak mengupdate blog ini , rindu pulak kan . By the way , saya telah menukar skin blog saya ini . hehe . So camna ? Oke  tak ? Lame nie saya buat sampai nak patah pinggang saya duduk atas kerusi gara gara tak berdiri selama beberapa jam dan mata saya pun saket kena code code yang perlu di letak . Tapi , tak pa lah . sebab saya sudah biasa dengan suma ini xD okehh . Kita lihat gambar dibawah :


Gambar pertama :
Okeh . Ini adalah profile saya . kalau nak Follow blog saya . just tekan butang "follow blog" disitu . kalau nak view facebook [ fb ] saya , tekan sahaja . dan ingin follow twitter saya . sama sahaja cara nya . tekan sahaja gambar yang berada disitu . 

Gambar kedua :
Ini plak tempat link blog kawan kawan . kalau nak saya simpan link blog anda . sila tinggalkan LINK blog anda dan nama di"shoutmix chat" . saya akan meletakkan kamu di "Affiliates" saya

Gambar ketiga :
inilah rupa blog saya setelah diubah suai balik . kalau nak skin camnie sila cari kat sini .
http://www.blogskins.com/
disana anda semua akan menjumpai semua skins yang anda minat . hehe  ,

_______________________________________________

hehe . itu sahaja dari saya  . kalau da papa just chat sahaja kat blog saya ini . saya akan memberi respons dalam masa 24 jam . terima kasih kepada pembaca dan pemview ! 

PEACE NO WAR !

________________________
post by : mumu .