Hey all . Here I would like to introduce myself . My name is Mu'Ammar Mutie Bin Moini . You all can call me Ammar . Born on 24 September 1994 and came from Miri , Sarawak .

L i k e

Listening to songs , playing games , surfing the internet , hanging out , making phone calls , messages with my girlfriend , eating , and more . What do you do that I do. Peace ! :)

H a t e

Destructive relationships ,my enemies , cheating , back stabbed , the useless , annoying people , showing off , arrogant , and more . Anything that you all hate , that's what I hate too .

L o v e

Allah , Prophet Muhammad , families , girlfriend , phones , computers , friends , camera , and more .

Photobucket


facebook icon Pictures, Images and Photos twitter icon Pictures, Images and Photos
SCM Music Player - seamless music for your Website, Wordpress, Tumblr, Blogger.
Maya | Mimin | Wajie | Angel | Shimu | Shye | Viey | Elleanor | Icha | Nana

where there's a will there is a way.
07/16/09 01/12/10 01/14/10 01/19/10 01/31/10 02/03/10 02/15/10 03/06/10 03/16/10 04/11/10 04/14/10 04/29/10 04/30/10 05/01/10 05/03/10 05/04/10 05/07/10 05/16/10 05/24/10 06/27/10 07/09/10 07/11/10 07/17/10 07/24/10 08/05/10 08/07/10 08/08/10 08/27/10 08/29/10 10/08/10 10/10/10 10/14/10 10/17/10 10/31/10 11/08/10 11/17/10 11/22/10 12/20/10 12/31/10 02/01/11 02/05/11 02/10/11 02/12/11 02/21/11 04/07/11 04/18/11 06/17/11

today xD
Saturday, February 5, 2011 || 7:52 AM

dimulakan dengan bismillah . hehe . btw . aku nak cite ape yg jadi hari nie . well . haha . mungkin ade yg menarik sebab itu lah aku update kalau ade yg menarik  . kalau takde . sorylah aku nak update . aku tinggalkan camtu je kot blog nehh . kemalasan untuk mengupdate sebab xde cite menarik . hahaa ! 

okey ! aku start dr sini xD

hari neh aku teyda plan nak kuar pg UK [ Ujana Kewangan ] hehe . then my mom cakap nak hantar lappy g boulievard kat uk sana . aku ikut arh dgn gaya simple aku . berseluar sport pendek [adidas] berbaju t'shirt [skolah punye] dengan selipar kesayangan kuh [adidas] HAHA  ! otw pg boulievard terjumpa dorang kawan sekolah ku . c FIZA ma c AFIZ . hehehe . jadi ku cakap ma durang . karang aku follow dorang sebab aku nak hantar lappy dulu . hahaa . lepas hantar lappy . g toilet . jumpa laee budak fom3 same skul ngan aku . c NAD ma c KIN . hehehe . jadi berlima la kami neh td . aku , afiz , fiza , kin ma nad . xD kiteorang bertawaf . menyukat uk . haha . then mak aku call . shopping kejap nak beli baju , seluar dengan sandle . haha . lepas aku beli semua tuh aku g tukar kat toilet . bru ade style siket . mule2 punye selekeh . haha ! sengal xD then hantar barang simpan dalam keta . bila ku nek balik pg uk . aku jumpa dorang NAD ma KIN jee . AFIZ ma FIZA entah p mana . lol . so . aku jalan2 la ngan junior aku . aku ley jd gyle kot jalan ma dorang . haha . dorang suke wat lawak . hantap sangal kuh  xD hesh . jalan punya jalan . jam pun dah sampai kol 5 . hehe . so kiteorang kuar dr uk pg exstream cc . pg sane . jumpa dah dorang AFIZ ma FIZA . lol . nak balik dah dorang NAD ma KIN bru jumpa dorang 2 uh . hahaa . tp nvm la . aku enjoy gak ngan budak 2 orang tuhh . hehe . best kot . lol -.-

itu sahaja ! hahaha . sengaja ingin menceritakan semula kepada korangg . lol xP 5 feb 2011 xkan d'lupakn !
assalamualaikum x)

! PEACE NO WAR ! 
! PEACE NO WAR ! 


by : mumu ! [ nama baru ] hehe XP